Cormedical

Aplikácia Revitrane Skinbooster

[parenttitle]

Príprava na zákrok:

30-40 min. pôsobenie anestetického krému

Opakovanie zákroku:

2 ošetrenia s intervalom 1 mesiac, následne sa po 6 mesiacoch odporúča udržiavacia dávka.

Dĺžka zákroku:

60 min

Želaný výsledok:

po 3–5 dňoch

od 180 €

Revitrane HA20 Skinbooster je jednofázová výplň so silným hydratačným účinkom, ktorý hĺbkovo zhydratuje pokožku bez akýchkoľvek známok aplikácie výplne. 

Pre efekt sviežosti, napnutia a omladnutia pokožky je to jednoznačná voľba. 

Jemne zosieťovaný gél kyseliny hyalurónovej pôsobí na revitalizáciu hlbokých partií pokožky, na zvýšenie elasticity , omladenie pokožky a na hĺbkovú dlhotrvácnejšiu hydratáciu pokožky.  

Prípravok  vypĺňa jemné vrásky a dodáva pokožke správnu mieru napätia a pozdvihuje tkanivá. 

Prípravok možno použiť na revitalizáciu rúk, krku a tváre. 

Revitalizačný efekt je viditeľný už po prvých 3 dňoch a trvá približne 5-9 mesiacov. Najvhodnejšie sú 2-3 opakovania, prvé opakovanie po 1 mesiaci a udržiavacia dávka po 6 mesiacoch. 

Aplikácia vždy začína nanesením a následným pôsobením anestetického krému. Následne po dôkladnom znecitlivení sa Revitrane vpravuje do pokožky jemnou ihlou, alebo pomocou prístroja Vital Injector , ktorý používa 9 jemných ihličiek, ktoré látku vpichujú s rovnomerným odstupom a do rovnakej hĺbky. Efekt sa dostaví spravidla už po 3-5 dňoch a po 2 a 3 dávke vydrží až 12 mesiacov. 

Po zákroku je pokožka začervenaná a môžu byť viditeľné miesta vpichu, eventuálne drobná modrinka, ktorá spravidla do 3-5 dní ustúpi.  Po zákroku sa na pokožku natrie upokojujúci krém s SPF 50 a použije LED červené svetlo pre upokojenie pokožky a stimuláciu elastínu a kolagénu kože.